joi, 28 martie, 2024

Pe 22 noiembrie 2018, Feli Donose nastea prima data, iar acum cantareata arunca bomba: Se pregateste sa devina din nou mamica

Distribuie:

Publicat:

Feli Donose era in al noualea cer pe 22 noiembrie, anul trecut! Atunci, devenea mama pentru prima oara. Dar artista are planuri marete pentru 2019. Sa-i aduca un fratior sau o surioara Norei Luna.

Artista este foarte fericita alaturi de partenerul ei, Catalin, si de fiica ei Nora Luna, in varsta de 3 luni, si deja are planuri mari de viitor, dupa cum a declarat, recent, intr-un interviu.

Feli Donose? ”Imi doresc foarte mult sa infiez un copil!”

Intr-un interviu pentru Antena Stars, artista a povestit ca isi doreste enorm ca ea si partenerul ei de viata, Catalin sa aiba un al doilea copil… Unul adoptat. Dupa cum afirma, inca nu au stabilit momentul in care se va produce evenimentul, insa cel de-al doilea copil va fi primit cu bratele deschise de catre proaspata familie. Artista, care este destul de discreta in privinta vietii personale, nu a dat prea multe detalii despre asta, insa a spus doar ca are niste planuri extraordinare pentru anul 2019.

„Stiu ca o sa am un al doilea (n.red. copil)! Si da, imi doresc foarte mult sa infiem un copil, dar toate la momentul potrivit. Am niste planuri extraordinare pentru anul acesta si Doamne ajuta in toamna sa va surprind si sa vedeti o Feli cum nu credeati vreodata ca o sa vedeti si o sa auziti”, a marturisit artista pentru Antena Stars, citata de viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img