joi, 25 aprilie, 2024

PE CE MAI CHELTUIE BANII PRIMARIA BARLAD?

Distribuie:

Publicat:

Extrem de darnici sunt alesii barladeni atunci cand vine vorba de cheltuirea banului public! Nu mai putin de 15.700 de lei vor pleca din bugetul , si asa extrem de sarac, Primariei Barlad. Suma a fost votata la ultima sedinta de consiliul local si reprezinta devizul estimativ pentru evenimentele culturale aferente lunii Iulie.      

Printre cifrele care ne-au sarit in ochi se numara  8000 de lei ( ati citit bine) pentru evenimentul „ Barlad-Reghin Dialog Cultural” care urmeaza sa se desfasoare la Teatrul „ V.I.Popa” si care acopera cheltuielile cu masa si transport invitati, buget pentru colaboratori,  2500 pentru „ Biblioteca in aer liber” din Gradina Publica,1000 de lei a primit si Biblioteca Municipala „ Stroe S. Belloescu”, Academia Barladeana 600, 600 pentru un alt eveniment „ Interferenta Artelor-Poezia si Arta Plastica” si 3000 de lei pentru „ Ziua imnului national al Romaniei”.                                                                                 

12.500 DE LEI PENTRU DOUA ZILE.

Pentru luna August s-a trecut la cheltuieli suma de 13.700 din care 12.500 reprezinta pregatirea spectacolelor din 3 si 4 August , organizate in colaborarea cu Consiliului Judetean Vaslui cu ocazia festivalului international „ Hora din strabuni”. Astfel, in prima zi, municipalitatea barladeana are grija de ansamblul „ Ballmer Baabanaa” din Senegal ( 25 persoane) si „ El Candil” Spania cu 30 de dansatori. Pe 4 August vin cei din Turcia „ Istanbul Yeditr Pe” -35 de oameni si „ Estefania Caicedo” din Columbia cu 33 de indivizi.                

Celelalte manifestari sunt pe post de Cenusareasa la capitolul finante – „Comemorare Cezar Ivanescu” cu 600 de lei si „ Ziua limbii romane” cu aceeasi suma.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img