miercuri, 27 martie, 2024

Pe cine ajuta masajul californian

Distribuie:

Publicat:

Obtine placere, prin masaj ! Aceasta este filosofia masajului californian, cel mai senzual si mai senzorial dintre toate. Daca vreti sa va impresionati partenerul sau partenera de viata si sa-l/o faceti sa se relaxeze la maximum, atunci „jucati-va” cu corpul acestuia.

Masajul californian a aparut pe la inceputul anilor 1970, asa cum indica si numele in California, aproape de San Francisco. A luat nastere in mijlocul unui grup de terapeuti care militau pentru libertatea de exprimare a sentimentelor, echilibrul global al persoanei si pentru relaxarea corpului. In timp, dupa anii ’80, tehnicile efectuarii masajului californian s-au diversificat, acesta a devenit mai profesionalist, fapt ce a dus la popularizarea lui in intreaga lume.

Relaxare… in intimitate

Masajul californian, este mai intai de toate un masaj relaxant care privilegiaza miscarile lente si cuprinzatoare practicate la nivelul intregului corp. Fiind foarte senzual se practica fara haine iar persoana care il efectueaza utilizeaza un ulei special, in general ulei esential , care sa permita o alunecare usoara dar in acelasi timp sa relaxeze prin aromele placute.

Tipuri de masaj mai putin cunoscute

Tehnica de baza consta in „sculptarea” corpului in intregime cu ajutorul miscarilor de alunecare, slefuire , framantare, majoritatea efectuate doar la suprafata pielii. Este un masaj bland, dulce si amplu, mainile parca executa un fel de coregrafie armonioasa a corpului.

Dupa cum aminteam mai sus, masajul californian poate fi practicat intre parteneri, caci le permite indragostitilor sa se destinda, sa-si gaseasca disponibilitatea si sa indeparteze toate grijile vietii cotidiene. Sa-si ofere timp pentru a se regasi, sa se ocupe unul de celalalt intr-un spatiu de impartasire, ambianta placuta si intimitate.

Beneficiile masajului californian

Masajul californian se adreseaza tuturor persoanelor care cauta un adevarat moment de odihna, in care sa isi abandoneze trupul si sa se lase purtati de visul imaginatiei. De aceea, este recomandat indeosebi persoanelor surmenate si stresate, care vor sa inlature macar pentru moment grijile.

Stimuland usor numeroase terminatii nervoase, permite regasirea intr-un mod foarte placut si in scurt timp a starii de bine. Efectele pozitive se regasesc atat la nivel fizic pentru ca actioneaza la tonifierea pielii si a musculaturii, cat si la nivel psihologic caci detensioneaza, relaxeaza si le ofera partenerilor bucuria deliciilor senzualitatii.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img