joi, 25 aprilie, 2024

Pe Cove il stie toata tara, dar putini au vazut-o pe sotia lui. Florentina este medic ginecolog si au impreuna doi baieti

Distribuie:

Publicat:

Actorul Gabriel Covesanu are o sotie extraordinar de frumoasa, pe care o iubeste enorm.

In anul 2013, Gabriel Coveseanu, actorul si prezentatorul de televiziune care este cunoscut publicului larg sub numele Cove, se casatorea cu o tanara pe nume Florentina Ene.

Cei doi, care au impreuna un copil, formeaza un cuplu extraordinar de frumos.

Sotia lui Cove, care este o prezenta foarte discreta, este foarte frumoasa, iar prezentatorul de televiziune este indragostit nebuneste de ea.

Florentina si-a aniversat ziua de nastere, iar Cove n-a ratat ocazia de a-i face si urari publice, in stilul lui haios:

„De ziua ta, Florico

Te-am adus la Amsterdam

Si crede-ma iubito

Ca nu mai am nici un ban?

La multi ani!!! Sa fii fericita, sa fii sanatoasa,sa-ti traiasca barbatul ?
•florycove #lovemywife ❤️#happybirthday”.

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viata lui, amandoi eram implicati intr-o alta relatie. Dupa aceea nu ne-am mai intalnit. Eu, intre timp, m-am si casatorit si am si divortat. Apoi ne-am reintalnit in acelasi cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta.

Am luat-o asa cu pasi timizi si totul a decurs de la sine. Nici nu ne gandeam ca vom rezista mult timp impreuna. Au fost si momente in care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama ca suntem facuti unul pentru celalalt”, spunea Cove, intr-un interviu, despre actuala sa partenera de viata.

Gabriel Covesanu a mai fost casatorit cu Maria Movileanu, fiica celebrei prezentatoare de televiziune de la TVR Carmen Movileanu, de care s-a separat cu scandal si impreuna cu care are un copil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img