sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PER s-a intrunit de Ziua Mondială a Mediului

Distribuie:

Publicat:

Biroul Executiv National al PER s-a întrunit de Ziua Mondială a Mediului, la Vâlcea, prilej cu care s-au dezbătut priorităţile organizatorice în contextul apropierii Congresului Ordinar din toamnă, perioadă în care filialele judeţene ale PER vor continua să realizeze conferinţe de alegeri.

Totodată, ecologiştii au hotărât completarea departamentelor de specialitate ale PER, urmând ca în următoarele luni profesionişti din diverse domenii să se alăture Partidului Ecologist Român.

Un subiect de mare interes al dezbaterii ecologiştilor a fost PNRR, concluzia fiind că se impune de urgenţă modificarea cadrului legislativ cu privire la calendarul de implementare a investiţiilor publice.

In acest sens, au pregătit un proiect legislativ pe care îl vor înainta tuturor grupurilor parlamentare spre adoptare, în regim de urgenţă.

Conducerea PER subliniază că fără această modificare legislativă, PNRR va rămâne un vis frumos fără de care nu se vor accesa şi implementa mai mult de 50% din fondurile puse la dispoziţie în acest program generos şi ambiţios.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img