sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Perchezitii de amploare in Iasi si Botosani! Contrabandistii au fost saltati de mascati

Distribuie:

Publicat:

Politistii fac, miercuri dimineata, 52 de perchezitii la locuintele din judetele Botosani si Iasi ale unor persoane suspectate de contrabanda cu tigari aduse din Republica Moldova si din Ucraina, anunta News.ro.

Descinderile politistilor Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani sunt facute la 48 de locuinte din judetul Botosani si la patru locuinte din judetul Iasi, vizate fiind persoane care aduc tigari nefiscalizate din tarile vecine, respectiv Republsica Moldova si Ucraina, pentru a le comercializa pe piata neagra din cele doua judete.

“Activitatile sunt desfasurate cu sprijinul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Botosani si al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Botosani. In total, sunt implicate 167 de cadre – ofiteri si subofiteri – de la mai multe institutii ale Ministerului Afacerilor Interne, cu 52 de autospeciale din dotare”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Botosani, Catalina Federciuc.

Potrivit sursei citate, in cursul zilei de miercuri, odata cu finalizarea perchezitiilor, vor fi facute publice rezultatele acestora.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img