vineri, 19 aprilie, 2024

Perchezitii de amploare la domiciliile unor contrabandisti notorii! Mascatii au dat navala peste ei

Distribuie:

Publicat:

Un numar de 180 de lucratori ai Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, pun joi in aplicare 43 de mandate de perchezitie in Bucuresti si in judetele Ilfov si Giurgiu si 35 de mandate de aducere, intr-un dosar privind comiterea infractiunii de contrabanda cu tigarete, potrivit Politiei Capitalei.

Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca persoanele implicate introduceau in Romania, din spatiul extracomunitar, tigarete avand ca destinatie finala principala municipiul Bucuresti, reiese dintr-un comunicat de presa transmis de Politia Municipiului Bucuresti. 

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – Politia Sectorului 4. 

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane si de sprijinul Directiei Regionale Vamale Bucuresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img