joi, 28 martie, 2024

Perchezitii in dosarul politistului pedofil. Ce au gasit anchetatorii

Distribuie:

Publicat:

Procurorii Parchetului General au efectuat marti perchezitii la boxaunui apartament dintr-un imobil situat in orasul Magurele, unde a locuit anterior politistul Eugen Stan, acuzat de pedofilie. Potrivit unor surse din ancheta, citate de Agerpres, perchezitiile au loc dupa ce Eugen Stan si-ar fi lasat mai multe lucruri in boxa, desi el si-a vandut apartamentul. De asemenea, anchetatorii au ridicat un autoturism care ii apartine lui Eugen Stan, masina fiind transportata pe o platforma. Eugen Stan a fost scos din arestul Politiei Capitalei si dus sa asiste la perchezitii.  Parchetul General a preluat pe 10 ianuarie ancheta in acest caz, politistul Eugen Stan fiind acuzat de savarsirea a trei infractiuni de agresiune sexuala si a unei infractiuni de perversiune sexuala. 

Procurorii sustin ca, in ziua de 5 ianuarie, in intervalul orar 10,10 – 10,55, in incinta unui bloc din sectorul 6 – in lift si pe palierul etajului 8 – Eugen Stan ar fi agresat sexuat doi minori, o fetita de 5 ani si fratele ei de 9 ani. 

Eugen Stan este suspectat si in alte cazuri de agresiune sexuala.

Noi dezvaluiri halucinante au iesit la iveala despre Eugen Stan, politistul-pedofil. Mai exact, se pare ca acesta ar fi organizat traseul lui Gabriel Oprea, in noaptea in care a murit Bogdan Gigina, sustine jurnalistul Silviu Sergiu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Jurnalistul sustine ca Emanuel Rene Vornicu, seful politistului pedofil Eugen Stan, era persoana pe care Gabriel Oprea o contacta pentru a-l informa asupra traseului pe care urma sa il parcurga. Ulterior il suna pe Eugen Stan, care avea sarcina de a organiza traseul fostului ministru Gabriel Oprea.

„Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 si 6, adica exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de incredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunta ca trebuie sa mearga incolo si-ncoace. Emanuel Rene Vornicu il folosea pe Eugen Stan pe post de om de incredere, inclusiv de sofer personal. Pe Eugen Stan il puteai gasi in majoritatea timpului in intersectiile apropiate de sediul MAI, dirijand circulatia. Era permanent la dispozitia lui Vornicu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img