vineri, 19 aprilie, 2024

Perchezitii la Barlad si Banca.Trei persoane au fost retinute-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii au ridicat in vederea confiscarii peste 75.000 de tigarete, 7.500 litri de combustibil si 10.500 de produse pirotehnice, in urma a 16 perchezitii, efectuate ieri, la persoane banuite de contrabanda.  De asemenea, trei persoane au fost retinute de politisti.

    Ieri,  20 august, politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad, au efectuat, pe raza municipiului Barlad si a comunei Banca, 16 perchezitii la locuintele unor persoane banuite de contrabanda cu produse din tutun si produse accizabile.

    In urma perchezitiilor, politistii au ridicat in vederea indisponibilizarii peste 75.000 de tigarete, de diferite marci, cu timbru de accizare din Republica Moldova, sau fara timbru de accizare, 7.500 de l. de combustibil si 10.500 de produse pirotehnice, detinute fara respectarea prevederilor Legii nr. 126/1995.

    De asemenea, mai multe persoane au fost conduse la sediul Politiei municipiului Barlad, in vederea audierii.
    In urma probatoriului administrat, trei barbati, de 36, de 42 si respectiv de 46 de ani, unul din municipiul Barlad si doi din comuna Banca, au fost retinuti pentru o perioada de 24 ore, fiind banuiti de savarsirea infractiunii de contrabanda.

    Cele trei persoane urmeaza sa fie prezentate magistratilor, cu propunere de arestare preventiva.
    La actiune au participat politisti din cadrul structurilor de investigare a criminalitatii economice, investigatii criminale, ordine publica, precum si jandarmi.

    Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img