vineri, 29 martie, 2024

Perchezitii la Husi: un sofer de camion este acuzat ca a violat si omorat 2 fete din strainatate – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Procurorii, politistii si criminalistii au efectuat duminica, 4 iunie, o perchezitie domiciliata la o locuinta din municipiul Husi, de pe Strada Calea Basarabiei .  Potrivit anchetatorilor germani, in anul 2016, huseanul, in varsta de 40 de ani, este suspect de faptul ca in momentul ce se afla in Germania, lucrand ca sofer pe camion, a atacat, violat si omorat, o tanara in varsta de 21 ce facea jogging pe strada.  Oroarea s-ar fi produs intr-o zona viticola, iar arma crimei ar fi o bara de la camion . Dupa lungi cercetari si un dosar incurcat, anchetatorii germani au stabilit si probat arma crimei . Totodata, huseanul este suspect intr-un alt caz de crima si viol ce s-ar fi produs in anul 2014, cand o alta tanara din Franta ce se afla la studii in Austria, a fost violata si apoi omorata.

Duminica, 4 iunie, anchetatorii vasluieni au mers la locuinta soferului din municipiul Husi, de unde au ridicat atat o serie de probe, cat si un autoturism .

In plus, autoritatile germane au trimis o proba din saliva huseanului la laborator, unde a reiesit ca ADN-ul lui este identic cu cel gasit pe trupul ambelor victime.

Soferul roman a negat vehement acuzatiile. Acesta se afla retinut in custodia autoritatilor din Germania

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img