vineri, 29 martie, 2024

Perchezitii la Iasi pentru destructurarea unui grup infractional organizat, specializat in contrabanda cu tigari

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera ieseni, sub coordonarea procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi efectueaza in aceasta dimineata noua perchezitii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infractional organizat ce are preocupari in sfera contrabandei cu tigari.

In urma activitatilor informativ-operative desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, s-a stabilit ca mai multe persoane de pe raza judetului Iasi au ca principala preocupare colectarea si distribuirea tigarilor de contrabanda.

Astfel, in data de 10 noiembrie 2016, incepand cu ora 06.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi sub coordonarea procurorului DIICOT- Serviciul Teritorial Iasi,  cu sprijinul lucratorilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Iasi, efectueaza noua perchezitii domiciliare pe raza judetului Iasi.

In documentarea activitatilor infractionale s-a beneficiat de sprijinul politistilor din cadrul I.G.P.R. – Serviciul de Operatiuni Speciale Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img