joi, 25 aprilie, 2024

Perchezitii la persoane banuite de trafic de droguri si substante etnobotanice

Distribuie:

Publicat:

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate si procurorii D.I.I.C.O.T. din Buzau efectueaza 9 perchezitii, pe raza municipiului Ramnicu Sarat, la persoane banuite de trafic si consum de droguri si substante etnobotanice./15 persoane vor fi aduse la audieri.

In aceasta dimineata, politistii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate din Buzau, si procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzau efectueaza 9 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Ramnicu Sarat.

Perchezitiile vizeaza destructurarea unei grupari infractionale organizate, specializata in trafic de droguri si substante etnobotanice.

La activitati participa si politisti din cadrul B.C.C.O. Prahova precum si politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau.

Din cercetari a reiesit ca, in perioada octombrie 2015 – februarie 2016, 15 persoane din municipiul Ramnicu Sarat, cu varste cuprinse intre 18  si 50 de ani, ar fi comercializat droguri si substantelor psihoactive in municipiul Ramnicu Sarat.

Cei in cauza ar fi procurat drogurile din tari din Uniunea Europeana sau de la diferite persoane de pe raza judetelor Vrancea, Braila, Galati si din municipiul Bucuresti.

Acestia vor fi condusi la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzau, pentru audieri si dispunerea masurilor legale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img