marți, 16 aprilie, 2024

PERFORMANŢĂ A UNUI POMPIER VASLUIAN LA CAMPIONATUL DE ATLETISM ŞI CROS AL M.A.I. 2017

Distribuie:

Publicat:

Plt.adj.șef. Sorin Păduraru a înregistrat o nouă performanţă la etapa finală a Campionatului de atletism şi cros al M.A.I, desfăşurată în municipiul Cluj-Napoca, în perioada 13–16 iunie 2017, competiţie la care au participat 180 sportivi, reprezentanţi ai tuturor armelor din minister.

Reprezentantul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt” al judeţului  Vaslui a concurat la categoria peste 45 ani şi s-a  clasat pe locul I la proba de 100 m plat.  De asemenea, Lotul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență s-a clasat primul loc, pe echipe în clasamentul general.

Performanţa militarului nu este singulară, acesta fiind la a opta reuşită de acest gen, mai mereu s-a clasat pe poziții fruntașe.

În anul 2009,  Plt.adj.șef. Sorin Păduraru a participat la Campionatul Mondial de Atletism al Pompierilor desfăşurat la Liverpool, unde a reuşit să obţină trei medalii de bronz la trei probe diferite (100 metri, săritura în înălţime şi săritura în lungime). Performanţa din acest an a pompierului este deosebită, reușind să obţină un loc pe podium, reprezentând cu cinste unitatea din care face parte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img