vineri, 29 martie, 2024

Permis de conducere fals, descoperit de poliţiştii de frontieră gălățeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galați rutier efectuează cercetări cu privire la un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere fals, ce avea însemnele autorităților din Ucraina.

În data de 15 iulie a.c., în jurul orei 17.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați rutier – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru trecerea frontierei, conducând un autoturism marca Ford, înmatriculat în Ucraina, cetățeanul ucrainean, K.D., în vârstă de 48 de ani.

“La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Ucraina. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodată, s-a constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. “declara Madalina Carp din cadrul S.T.P.F. Galați

 În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă  permis de conducere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img