joi, 25 aprilie, 2024

Permis de conducere fals, descoperit de politistii de frontiera de la Berezeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni efectuează cercetări cu privire la un vasluian care conducea un autoturism, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni – a oprit pentru control, pe raza localității Lunca Veche, județul Vaslui, un autoturism marca Opel Zafira, condus de un vasluian în vârstă de 39 de ani.

La controlul de frontieră, vasluianul a prezentat  un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, valabil pentru categoriile AM, B1, B. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, ocazie cu care s-a constatat că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

“ Totodată, în urma verificărilor efectuate, colegii noştri au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. “ declara cei de la frontiera

 Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img