vineri, 19 aprilie, 2024

Permis de conducere fals descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
“In ziua de 24 decembrie, in jurul orei 23.30, pe sensul de intrare in tara din P.T.F. Albita – I.T.P.F. Iasi s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un microbuz marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova, cetateanul moldovean Vadim N., in varsta de 28 de ani.Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.”a declarat Irina MIRICA,purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Vadim N. a declarat ca si-a pierdut permisul de conducere si a apelat la un conational, pentru a-i procura un nou permis de conducere, intr-un timp mai scurt. Barbatul a mai declarat ca nu are nu are cunostinta despre faptul ca acesta este fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img