joi, 18 aprilie, 2024

Permis de conducere fals prezentat la controlul de frontiera in P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Albita,au intocmit lucrare penala pe numele unui cetatean din R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un  permis de conducere fals.

In ziua de 29 octombrie, in jurul orei 09.00, la P.T.F.Albita, judetul Vaslui,  s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, pe sensul de intrare in tara, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova, Pavel G., din R. Moldova, in varsta de 37 de ani.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Pavel G. a declarat ca in anul 2011 a procurat respectivul permis de conducere din Germania, prin intermediul unui prieten, deoarece ii permitea sa conduca toate categoriile de mijloace de transport.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img