joi, 28 martie, 2024

Permis fals la VAMA ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat o tanara care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals.
 
In data de 8 decembrie, in jurul orei 18.00, pe sensul de intrare in tara din P.T.F.Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in R. Moldova, Elvira B., in varsta de 25 de ani, cu cetatenie romana si R. Moldova.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document  autentic, fiind fals total.”a declarat purtatorul de cuvant al S.T.P.F. Vaslui,inspector principal de politie MIRICA IRINA

Cu privire la cele constatate, Elvira B. a declarat ca in luna septembrie a anului in curs, dorind sa-si  schimbe permisul de conducere valabil pentru categoria B, de tip vechi, cu unul tip nou, a apelat la o cunostinta care, in schimbul sumei de 50 de euro,  i-a procurat permisul de conducere pe care l-a prezentat la control. Tanara a mai declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca documentul este fals.

In cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img