vineri, 19 aprilie, 2024

Persoanele izolate din localitatea Arsura au fost salvate-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Doua echipaje ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui au intervenit cu o autofreza multifunctionala si cu o autosenilata pentru salvarea a trei persoane ramase izolate in localitatea Arsura.

S-a intervenit pe un segment al drumului judetean DJ 284, dintre localitatiile Ghermanesti si Arsura, unde o ambulanta a fost  solictata sa preia doua persoane care necesitau dializa iar a alta fiind solicitata sa acorde asistenta medicala unei persoane cu colica renala si hipertensiune, nu puteau avansa mai departe deoarece au ramas inzepezite. S-a actionat cu o  autofreza de Sectia de pompieri Husi si o  autofreza de la Drumuri judetene pentru degajarea drumului, facilitand astfel accesul ambulantelor la persoanele ramase izolate precum si transportarea acestora in siguranta la spital.

In sprijin a fost prezenta si o autosenilata pentru salvare a Detasamentului de pompieri Vaslui, aceasta avand o capacitate marita de trecere, fiind pregatita sa intervina in cazul ca nu se putea evacua zapada de pe drumul de acces in localitate.

Concomitent, s-au intreprins si actiuni de deszepezire si de verificare a viabilitatii drumurilor ocolitoare care permit accesul in localitate, in urma carora s-a constatat ca  localitatea Arsura nu este izolata, circulatia rutiera in si dinspre aceasta fiind posibila.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img