joi, 25 aprilie, 2024

Peste 3,5 kg de cannabis capturate de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

 

Sfarsitul lunii ianuarie vine cu o actiune impresionanta a politistilor specializati in combaterea criminalitatii organizate din Vaslui, dupa ce acestia au efectuat mai multe perchezitii domiciliare la persoane banuite ca introduc in tara si fac trafic cu droguri de risc.

 

Patru perchezitii au fost facute pe raza municipiului Barlad, una pe raza municipiului Targu Mures, in timp ce alte doua cu scop de depistare in flagrant delict au fost facute in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu si in nodul rutier Drumul National 24- Crasna.

 

Ca rezultat al actiunilor, politistii au descoperit 3,1 kilograme de cannabis doar la un tanar, si alte 430 grame de cannabis si 177 de grame de rezina de cannabis la un alt barbat de 28 de ani.

 

Responsabili pentru introducerea in tara si comercializarea drogurilor de risc, pe raza municipiului Barlad sunt 3 tineri care au fost retinuti pentru 24 de ore.

In cursul zilei de astazi, 30 ianuarie, ei vor fi adusi in fata Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventiva sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic si introducerea in tara de droguri de risc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img