vineri, 29 martie, 2024

Petrecere cu tort si racoritoare la Sporting Juniorul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Grupa 2001 de la Sporting Juniorul Vaslui a incheiat anul cu o mica petrecere, la care a fost invitat si Mos Craciun. Acesta a venit si in acest an incarcat cu daruri pentru micutii fotbalisti. Vizibil emotionati, junii de la grupa 2001 au facut cunostinta si in acest an cu Mos Craciun, iar acesta, generos, a impartit daruri fotbalistilor adolescenti.

“Mi-am adus aminte cum asteptam cu sufletul la gura venirea Mosului. Toti copiii din cadrul clubului trebuie sa creada in sansa lor si sper sa-i vedem cu totii, peste ani, in tricoul unor echipe cu nume din Europa”, a declarat Cornel Cracea, coordonatorul grupelor de la Sporting Juniorul Vaslui.

De la banchet nu a lipsit tortul si buna dispozitie, iar la final s-au felicitat reciproc, staff tehnic si jucatori, asteptand noi performante in 2017.

In acest an, grupa 2001 de la Sporting Juniorul Vaslui a ajuns pana la turneul semifinal la juniori C, iar la juniori B conduce seria, cu 52 de puncte, fiind principala favorita la accederea la turneul semifinal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img