joi, 18 aprilie, 2024

Pictorial incendiar cu noua iubita a lui Irinel Columbeanu. A pozat in vila magnatului

Distribuie:

Publicat:

Noua iubita a omului de afaceri Irinel Columbeanu a pozat sumar imbracata chiar in vila pe care magnatul o are la Izvorani.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu are o noua iubita, Oana Cojocaru, alaturi de care s-a afisat la diverse evenimente mondene in ultima vreme.

Oana Cojocarul este o tanara de 21 de ani, care este fotomodel si studenta. Inzestratata de la Mama Natura cu un trup cu forme foarte bine conturate, Oana Cojocaru si l-a expus in costum de baie chiar in vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu.

Oana Cojocaru a realizat o sedinta foto in casa omului de afaceri, care a fost extrem de grijuliu si a ajutat echipa care s-a ocupat de sedinta foto a tinerei sale iubite.

Oana Cojocaru a pozat in in rochii vaporoase, de seara, dar si in costum de baie. Tanara a pozat in diferite ipostaze care i-au scos in evidenta formele. Despre noua iubita a lui Irinel Colmbeanu multi spun ca ar semana cu fosta sa sotie.

Pictorialul a fost realizat de fotograful de moda Alexandru Zainea, cel care a postat pe youtube si o inregistrare de la pregatirea sedintei foto a iubitei lui Irinel Columbeanu la vila de la Izvorani.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost casatorit cu Monica Gabor.  Din mariajul omului de afaceri cu Monica Gabor a rezultat o fetita, Irina.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img