joi, 25 aprilie, 2024

Piesele auto din dezmembrari – avantaje si informatii utile

Distribuie:

Publicat:

Vanzarea de piese auto din dezmembrari a luat amploare la noi in Romania si din cauza bugetelor reduse romanii apeleaza din ce in ce mai mult la acest tip de piese auto pentru a-si repara masinile. Afacerea cu dezmembrari auto este una destul de buna si profitabila iar parcurile de dezmembrari care au simtit ca este momentul au investit si au inceput aceasta afacere cu mult timp in urma iar acum au un profit destul de mare din aceasta afacere. Piesele auto din dezmembrari provin din urma dezmembrarii masinilor pe care parcurile le aduc din tari din vestul Europei precum: Anglia, Germania ,Italia, Olanda, Spania. Masinile sunt dezmembrate atent de catre mecanicii parcurilor de dezmembrari ce sunt specializati in acest tip de operatiuni iar apoi piesele sunt verificate si depozitate atent inainte sa fie puse in vanzare. Parcurile de dezmembrari autorizate si acreditate RAR (Registrul Auto Roman) desfasoara acest tip de activitate pe teritoriul Romaniei legal si vand piese oferind garantie, factura si posibilitatea de retur in cazul in care vrei sa returnezi ceea ce ai cumparat de aceea este foarte bine sa cumparati piese auto din dezmembrari de la acest tip de vanzatori autorizati. Pentru a functiona legal un parc de dezmembrari trebuie sa indeplineasca anumite conditii si anume sa fie autorizati RAR, sa detina o platforma betonata in incinta parcului de dezmembrari, sa aiba anumite autorizatii de la Protectia Mediului si sa plateasca angajatii si foarte multe dari la stat in plus ei ofera factura. pentru toate piesele comercializate. Piesele auto din dezmembrari au avantajul ca sunt de catvea ori mai ieftine decat cele originale si sunt mult mai bune pentru ca sunt 100% originale decat cele aftermarket deci se potrivesc de minune pe masina dumneavoastra.

Piesele auto din dezmembrari si internetul 

Foarte multi dintre vanzatorii de piese auto din dezmembrari si parcurile autorizate vand piesele atat in incinta parcului cat si pe internet pe diverse site-uri de specialitate. Internetul ne ofera in ziua de azi posibilitatea de a tine deschis 24/24 de ore si inlesneste intalnirea dintre vanzatori si cumparatori facand-o mult mai eficienta si mai rapida. Avantajele cumpararii de piese auto din dezmembrari de pe internet sunt multiple:

  • poti comanda o piesa de care ai nevoie din propriul confort al casei tale de pe un laptop sau telefon
  • scutesti timp si bani pentru ca nu mai trebuie sa alergi de la un parc la altul 
  • poti vizualiza poze si chiar si video cu ceea ce vei cumpara si poti face comparatii intre preturi
  • poti comunica direct cu vanzatorul pentru a-l intreba informatii despre piesa /piesele le care vrei sa le achizitionezi

Este foarte comod si foarte bine sa cumperi in ziua de azi piese auto din dezmembrari de pe internet insa nu toate site-urile sunt sigure si bine facute. Un site pe care il recomanda cei care au cumparat de acolo si au fost foarte multumiti se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este o platforma foarte usor de folosit ,bine facuta si sigura. Un site sigur, securizat are sus in link forma https:// si este de culoare verde ceea ce inseamna ca este un site de unde puteti cupara in siguranta. Site-ul mai sus precizat vine cu avantaje atat de partea cumparatorului cat si a vanzatorilor autorizati care in prealabil sunt verificati inainte sa fie prezenti pe site. Spre exemplu daca nu gasesti o piesa auto de care ai nevoie sau nu ai timp sa cauti poti depune o cerere de piesa si acesta ajunge instant la toate parcurile de dezmembrari prezente pe site iar acestia ulterior vor veni cu oefrte si preturi de unde poti alege varainta care iti convine. Este singurul site din Romania unde adaugand anunturi castigi credite gratis pentru a-ti promova piesele pe care vrei sa le vinzi mai repede si cu un singur clik poti adauga peste 248 de anunturi cu cele mai importante repere pe care o masina le contine. Va dorim spor la cumparaturi si sa conduceti in siguranta !

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img