joi, 18 aprilie, 2024

Pieton accidentat de un autoturism in comuna vasluiana Vulturesti

Distribuie:

Publicat:

Ieri, pe raza judetului Vaslui a avut loc un accident de circulatie in urma caruia o persoana a suferit vatamari corporale grave.

In seara de marti,18 octombrie, pe raza comunei vasluiene Vulturesti a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unui barbat. Politistii rutieri din cadrul Politiei orasului Negresti au efectuat cercetari la locul producerii accidentului si au stabilit urmatoarele:

Z. Robert, de 25 de ani, din municipiul Vaslui se deplasa cu autoturismul pe D.N. 15 D din directia Negresti catre Vaslui, iar pe raza comunei Vulturesti a lovit un barbat, de 53 de ani, din aceeasi localitate. Conducatorul auto a afirmat ca pietonul se deplasa pe marginea partii carosabile, iar in momentul in care autovehiculul s-a apropiat, a cazut pe carosabil, iar el nu a mai putut evita impactul.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui fiind diagnosticata cu „fracturi membre inferioare”.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a aratat ca nu a consumat bauturi alcoolice.

Politia Rutiera atrage atentia tuturor participantilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducator auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectarii regulilor de circulatie si adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img