vineri, 19 aprilie, 2024

Planurile lui Teodor Melescanu: Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Teodor Melescanu, ministru propus al Afacerilor Externe a primi miercuri aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Senat si Camera Deputatilor, in favoare votand 29 de parlamentari, in timp ce 10 s-au exprimat impotriva.

In timpul dezbaterilor din timpul sedintei comisiilor reunite de Externe si pentru romanii de pretutindeni, Teodor Melescanu a spus ca, la alegerile prezidentiale din 2014, cand detinea functia de ministru de Externe, a facut tot ceea ce se putea pentru cresterea numarului romanilor din strainatate care sa voteze in cel de-al doilea tur.

“Am facut to ceea ce mi-a stat in putinta, fara a incalca in niciun fel legea, ca numarul de romani care participa la alegeri sa creasca pentru a avea o idee foarte clara. In primul tur au votat la alegerile prezidentiale 165.000 de oameni in sectiile din strainatate. In turul doi, datorita si datorita masurilor pe care le-am luat, au votat 325.000 de romani, ceea ce inseamna o crestere”, a afirmat Melescanu, raspunzand intrebarii unui parlamentar.

El si-a prezentat obiectivele pe care ar urma sa le aiba in calitate de sef al diplomatiei romanesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img