vineri, 29 martie, 2024

PNL si USR s-au facut din nou de ras! Nu au reusit sa adune decat cativa oameni care sa protesteze impotriva ministrului Tudorel Toader

Distribuie:

Publicat:

Inca un esec rasunator pentru organizatiile judetene ale Partidului National Liberal (PNL) si Uniunii Salvati Romania (USR). Sambata dupa-amiaza, cele doua partide au vrut sa organizeze un lant uman la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, prin care sa ceara demisia ministrului justitiei, Tudorel Toader, rectorul suspendat al institutiei de invatamant superior. Aceasta inititiva nu a fost asumata direct de liberali si useristi, ci a fost mascata de cele doua partide, in spatele unor asociatii civice, care au transmis mai multe mesaje pe retele de socializare.

Numai ca ambele formatiuni politice si-au dovedit limitele, au aratat cat de mult mai conteaza in Iasi, si nu au reusit sa adune la evenimentul de la Cuza decat 40-50 de membri de partid. Acestia au fost adusi cu forta, multi dintre ei nestiind nici macar motivul pentru care s-au adunat in fata Universitatii Alexandru Ioan Cuza.

Si uite asa, PNL si USR s-au facut din nou de ras. In loc sa fie ingrijorate de abuzurile unor procurori si ale unor judecatori, abuzuri impotriva statului de drept, cele doua formatiuni politice nu fac altceva decat sa se umple de penibil, cu lozinci si actiuni populiste. Numai ca iesenii nu mai sunt neinformati si nu mai pot fi prostiti atat de usor cum ar crede liberalii si reprezentantii USR.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img