vineri, 29 martie, 2024

PNL-UNPR, fuziunea care arunca in aer scena politica. Gorghiu: ”PSD-ului i se face statuie!”

Distribuie:

Publicat:

Alina Gorghiu a declarat miercuri ca discutiile dintre PNL si UNPR sunt vazute drept “o drama nationala”, in timp ce celor de la PSD li se “face statuie” daca au o alianta cu UNPR.

“Daca PSD are o alianta cu UNPR, este de facut statuie. Daca PNL are dialog cu orice partid parlamentar, este o drama nationala. Nu s-a luat nicio decizie. In afara de PSD, cred ca poate fi partener de dialog orice partid parlamentar. Miza alegerilor parlamentare este foarte, foarte mare”, a declarat Alina Gorghiu care nu a negat faptul ca ar vrea sa colaboreze cu UNPR, potrivit adevarul.ro.

“Noi nu avem dialog cu domnul Oprea. Noi avem dialog cu presedintele UNPR, domnul Valeriu Steriu. Nu vreau sa discut despre Gabriel Oprea. Noi avem niste criterii foarte clare. Orice eventuala alianta a PNL cu altcineva trebuie sa respecte criteriile de integritate. Aceasta este premisa de la care pornim in orice discutie”, a mai spus Alina Gorghiu.

Bomba pentru PSD: UNPR si PNL vor fuziona?

Surse politice au dezvaluit ca PNL si UNPR vor fuziona prin absortie, urmand ca la toamna, in timpul alegerilor generale, sa fie un singur partid.

Valeriu Steriu, presedintele UNPR, a declarat marti, la „Subiectiv cu Razvan Dumitrescu”, ca infirma aceste informatii aparute in presa.

„Am avut discutii atat cu domnul Dragnea, cat si cu doamna Gorghiu si cu domnul Balga vizand toate variantele pentru aliantele din toamna”, a spus Valeriu Steriu.

Intrebat daca PNL i-a propus fuziunea, presedintele UNPR nu a negat acest lucru.

„Au fost diferite tipuri de variante discutate cu PNL vizavi de o alianta, o fuziune. Toate au fost analizate”, a spus el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img