joi, 18 aprilie, 2024

PNL VASLUI renaste: Nelu Tataru este noul presedinte cu atributii depline. Vezi cine sunt vicepresedintii

Distribuie:

Publicat:

In weekend-ul ce tocmai a trecut, cei 335 de liberali vasluieni si-au ales o noua conducere cu puteri depline. Evenimentul s-a desfasurat in Sala Sporturilor Vaslui. In urma votului s-a decis ca functia de presedinte al filialei judetene a Partidului National Liberal (PNL) Vaslui sa fie ocupat de fostul presedintele interimar, in speta dr. Nelu Tataru. Deputatul barladean Daniel Olteanu, contracandidatul actualului presedinte, a reusit sa stranga un numar de doar 9 voturi.
Ba mai mult, deputatul barladean a avut curajul sa o atace verbal pe Paula Pauliuc, o respectata liberala de la centru, acuzand-o pe aceasta de favorizare si neputinta. Presedinta comisiei ce a condus alegerile, Nicoleta Pauliuc, nu s-a lasat mai prejos si a recunoscut ca a favorizat pe cineva, iar acesta ar fi chiar deputatul Daniel Olteanu, care nu a reusit sa mearga la Bucuresti cu documente in timpii corecti si legali.
Actuala forma de conducere este structurata printr-o piramida simpla: 1 presedinte, 2 prim-vicepresedinti si 8 vicepresedinti. In acest moment, conducerea PNL VASLUI este formata din:
Nelu Tataru – presedinte
Cristi Rusi – prim-vicepresedinte (strategii politice si comunicare) 
Dumitru Boros – prim-vicepresedinte (politici publice)
Polak Tudor – vicepresedinte (departamentul pentru strategii si relatii publice)
Dan Liviu Cain – vicepresedinte (departamentul imagine comunicare relatii mass-media si purtator de cuvant) 
Nechifor Alexandru – vicepresedinte (departamentul pentru politici in agricultura, sivicultura, mediu si dezvoltare rurala)
Ionel Florin – vicepresedinte (departamentul pentru politici sociale, relatii cu sindicate, patronate, organizatii non-guvernamentale si grupuri de cetatenii)
Corneliu Stinga – vicepresedinte (departamentul pentru politice economice, mediu de afaceri, dezvoltare regionala si fonduri europene)
Alexandroaie Didi – vicepresedinte (departamentul pentru politici de sanatate) 
Pantea Adrian – vicepresedinte (departamentul pentru politici privind administratia publica, justitie, siguranta nationala, ordine publica si siguranta cetateanului)
Zaria Iulian – vicepresedinte (departamentul pentru politici in educatie, cercetare, cultura, culte, minoritati si sport)
Noul presedinte PNL VASLUI a declarat pentru bzv.ro:
“Vreau sa multumesc intregii echipe. Datorita lor ma aflu astazi in fata dumneavoastra in postura de presedinte. In momentul actual, PNL Vaslui este in reconstructie, practic plecam de la zero si ne pregatim temeinic pentru urmatoarele alegeri. Este o echipa noua, o echipa formata din oameni tineri, care cunosc pe deplin idealurile bratienilor, care dainuesc de peste 100 de ani. Partidul National Liberal Vaslui este acum in deplina putere de munca, fiind un birou ales statutar si nu unul interimar, cu puteri restranse. In perioada imediata vom incepe un recensamant al membrilor prin actualizarea platformei MyPnl pentru fiecare organizatie in parte. Totodata multumesc Comisiei pentru Organizarea si desfasurarea alegerilor Vaslui pentru efortul depus, in conditiile unei campanii de alegeri tensionate“, a declarat, pentru bzv.ro, dr. Nelu Tataru – presedintele judetean al PNL VASLUI. 
Asa cum era de asteptat, Dan Liviu Cain, presedintele organizatiei PNL Murgeni, ce ocupa si functia de purtator de cuvant al partidului, ne-a declarat:
“Sunt fericit ca am reusit sa vedem si rodul muncii noastre si ca domnul Nelu Tataru a fost ales presedintele organizatiei judetene a PNL VASLUI. Practic am inceput sa lucram si sa reconstruim organizatia cu o echipa de conducere total noua si performanta. Din acest moment cantarim si luam decizii, fiind un birou cu puteri depline. In acest moment, la nivelul PNL VASLUI, fiecare menbru are o linie trasata in functie de specializarile pe care le are. Vreau sa multumesc intregii echipe pentru efortul si munca depuse si ii asigur in continuare de puterea mea de munca si sprijinul in orice problema“, a afirmat Liviu Dan Cain, purtatorul de cuvant al PNL VASLUI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img