sâmbătă, 20 aprilie, 2024

PNL Vaslui sustine Motiunea „Forta Dreptei”

Distribuie:

Publicat:

Organizatia Judeteana PNL Vaslui sustine candidatura domnului Ludovic Orban la presedintia Partidului National Liberal.
Marti, la Centrul de Resurse pentru Afaceri Vaslui au avut loc lucrarile Colegiului Director Judetean al PNL Vaslui, in formula largita, eveniment la care a participat si domnul Ludovic Orban, candidat la functia de Presedinte al Partidului National Liberal.

Cu aceasta ocazie, domnia sa a prezentat Motiunea „Forta Dreptei” document care sta la baza candidaturii sale la functia de presedinte al partidului, si a discutat cu membrii Organizatiei Judetene PNL Vaslui pe marginea motiunii. Candidatul PNL si-a exprimat increderea ca viziunea sa privind viitorul PNL va fi imbratisata de cat mai multi membri ai Organizatiei Judetene PNL Vaslui.

Tot marti, in aceeasi locatie au avut loc lucrarile Colegiului Director Judetean al PNL Vaslui, for in cadrul caruia Motiunea „Forta Dreptei” a fost amplu dezbatuta si, ulterior, adoptata prin vot. Rezultatul acestuia a aratat larga sustinere de care proiectul politic propus de Ludovic Orban se bucura in cadrul PNL Vaslui, motiunea „Forta Dreptei” fiind votata de 72 de membri, proiectul lui Cristian Busoi, de 27 de membri, in timp ce motiunea lui Viorel Catarama, al treilea candidat la functia de presedinte al PNL, a primit un singur vot. 

“In contextul reconstructiei si recastigarii credibilitatii, atat pe plan local, cat si national, Partidul National Liberal isi desfasoara in aceste zile procesul de campanie de alegeri interne. Filiala PNL Vaslui a dezbatut motiunile celor trei candidati la presedintia Partidului National Liberal, dand, prin structurile sale statutare – Biroul Politic Judetean si Colegiul Director Judetean – un vot de incredere motiunii prezentate de domnul prim-vicepresedinte al PNL, Ludovic Orban. Am dat acest vot cu speranta unei schimbari reale, nu doar la nivel declarativ. Nu poti face o politica coerenta de centru-dreapta si o opozitie constructiva fara sa fii, ca partid, – atat la nivel local, cat si national – credibil si frecventabil. Speram ca rezultatul acestor alegeri sa readuca Partidul National Liberal acolo unde ii este locul, in prim-planul esicherului politic romanesc, iar PNL sa devina o alternativa viabila la actuala guvernare” – dr. Nelu Tataru, Presedintele Organizatiei Judetene PNL Vaslui.

„Este un moment important pentru PNL si un moment important pentru Organizatia Judeteana PNL Vaslui, care a decis, prin votul membrilor, sa sustina Motiunea „Forta Dreptei” si, implicit, sa sustina candidatura domnului Ludovic Orban la presedintia PNL. Totodata, decizia de astazi a colegilor mei confirma votul de incredere pe care domnul Ludovic Orban l-a primit, in cursul lunii mai, in Biroul Politic Judetean. Este un angajament pentru intarirea intregii filiale, un angajament pentru intarirea dreptei in vederea castigarii alegerilor locale si, in perspectiva, asigurarii unei guvernari liberale” – Tudor Polak, Presedintele Organizatiei Municipale PNL Vaslui.

 “Luna iunie 2017, este luna in care PNL se redefineste ca principalul partid de dreapta din Romania. Este un lucru asteptat atat de membrii nostri de partid cat si de intreg electoratul de dreapta. Domnul Ludovic Orban, cunoaste foarte bine partidul, are experienta si motivarea sa conduca PNL spre succes. Sunt foarte increzator in viitorul PNL atat la Vaslui cat si la nivel national” – Cristi Rusu, Prim-vicepresedintele Organizatiei Judetene PNL Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img