News Flash:

Podul Inalt si-a mai deschis inca doua puncte de lucru.

1 Aprilie 2014
2097 Vizualizari | 0 Comentarii
Incepand de ieri, luni 31 martie, la nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã “Podul Inalt” al judetului Vaslui mai functioneaza inca douã puncte de lucru, unul in municipiul Vaslui, celãlalt, in comuna Ivanesti, scopul infiintarii acestor doua noi puncte fiind de a reduce timpul de rãspuns la situatiile de urgentã produse in zonã. Punctul de lucru din municipiul Vaslui functioneaza in cadrul Centrului de Informare si Pregãtire in Situatii de Urgentã (Casa Armatei) si asigurã interventia la obiectivele din zona centralã si imobilele situate in partea de SUD-EST a raionului de bazã din cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui.

 Echipajul va mai interveni si la misiunile specifice de descarcerare pe DN 24 Vaslui – Crasna si pe portiunea DE 581, aferentã tronsonului de interventie a subunitatii. In cadrul acestui nou punct de lucru este dislocatã o autospecialã de lucru, dotata cu apã si spumã, dar si cu echipament de descarcerare. Echipajul de la punctul de lucru din Ivanesti are la dispozitie pentru interventiile in aceastã comunã si in celelalte cinci comune invecinate (Pungesti, Garceni, Dragomiresti, Poienesti si Voinesti), o autospecialã de lucru cu apã si spumã, dotatã si cu echipament de descarcerare.

Spatiile si utilitatile pentru pregãtirea si cazarea personalului, precum si pentru gararea autospecialelor sunt asigurate cu sprijinul Consiliului Judetean Vaslui si Consiliul Local Ivanesti. Asadar, incepand de ieri, o mare parte a populatiei judetului beneficiazã de sprijin rapid din partea pompierilor in cazul producerii unor situatii de urgentã, reducandu-se astfel timpul de rãspuns in mediul rural cu 25-45 de minute, iar in mediul urban, cu 3 – 7 minute.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0930 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026416 (s)