sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Poliţist din Braşov, filmat cum bate fără milă un om al străzii. Scenele de coşmar au fost surprinse chiar în secţia de poliţie (Video)

Distribuie:

Publicat:

Un poliţist local a fost filmat în timp ce rupe în bătaie, fără pic de milă, un om al străzii. Incidentul a avut loc în 2014, însă imaginile abia acum au apărut în spaţiul public.  

Poliţistul local din Braşov a fost filmat în timp ce lovea în mod repetat cu bastonul un om al străzii, chiar în secţia de poliţie. 

Pentru fapta sa, omul legii a fost condamnat la un an de închisoare pentru purtare abuzivă.

În plus, magistraţii au aplicat o interdicţie de 5 ani în ceea ce priveşte dreptul de a deţine o funcţie publică. Procesul s-a mutat apoi la Curtea de Apel care a micşorat sentinţa în 2015.

„În temeiul art. 421 pct.2 lit.a din Codul de procedură penală, admite apelul formulat de inculpatul Negruşi Adrian, împotriva sentinţei penale nr.138 din 27 ianuarie 2015 a Judecătoriei Braşov, pronunţată în dosarul penal nr.22791/197/2014, pe care o desfiinţează sub aspectul cuantumului pedepsei şi a duratei termenului de supraveghere.

Rejudecând în aceste limite, reduce cuantumul pedepsei aplicată inculpatului Negruşi Adrian la 1 an închisoare pentru comiterea infracţiunii de purtare abuzivă, prevăzută de art.296 alin.2 Cod penal, raportat la art.193 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art.396 alin.10 Cod de procedură penală. Reduce termenul de supraveghere stabilit conform art.92 Cod penal la 2 ani şi 6 luni. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate“, se arată în sentinţa Curţii de Apel Braşov.

Între timp, agresorul nu mai lucrează la Poliţia Locală şi a ieşit din închisoare, scriu jurnaliştii de la newsbv.ro, cei care au şi publicat imaginile cu incidentul din 2014.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img