vineri, 19 aprilie, 2024

Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa nu avea pregătirea necesară pentru a conduce mașina de serviciu! Ce spune legea?

Distribuie:

Publicat:

Un alt detaliu halucinant a ieșit la suprafață privind dosarul în care este anchetat Constantin Popescu, polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa.

Noi detalii în cazul accidentului mortal produs de polițistul Constantin Popescu, în București! Potrivit ultimelor informații din dosarul în care agentul de poliție este anchetat, bărbatul nu ar fi avut pregătirea necesară pentru a conduce mașina de serviciu.

Mai mult decât atât, astăzi, 19 ianuarie, polițistul de 27 de ani a mers la Secția 25 din Capitală pentru a-și semna concediul de odihnă.

Constantin Popescu a fost instruit o singură zi pentru a conduce mașina de serviciu

Constantin Popescu în vârstă de 27 de ani, angajat în anul 2017 din sursă externă pe postul de agent de poliție în cadrul Secției 5 din Capitală, nu avea instruirea necesară în domeniul autovehiculelor în regim de circulație prioritar, asta pentru că bărbatul a fost pregătit o singură zi pentru a deveni conducător auto în cadrul serviciului. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img