vineri, 29 martie, 2024

Politia a anuntat ca avionul prabusit deasupra Canalului Manecii nu a fost gasit, iar cautarile continua

Distribuie:

Publicat:

Poliţia din Guernsey a anunţat, joi, că avionul dispărut deasupra Canalului Mânecii, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, încă nu a fost găsit, relatează News.ro.

“Căutările pe insula Burhou s-au făcut ‘la pas’. Nu s-a găsit nicio urmă a avionului sau a celor de la bord. Alte informaţii vor fi făcute publice în momentul în care vor fi disponibile”, a precizat poliţia din Guernsey pe Twitter.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Aparatul de zbor în care se afla Emiliano Sala îi aparţine agentului scoţian de jucători Willie McKay, care a fost împlicat în transferul atacantului argentian de la Nantes la Cardiff City.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img