vineri, 29 martie, 2024

Politia Bucuresti anunta ca a deschis dosar, dupa ce protestatarii Rezist au VANDALIZAT sediul Ministerului de Justitiei: Urmeaza a fi sesizat Parchetul

Distribuie:

Publicat:

Un protest inedit împotriva Legii recursului compensatoriu a avut loc, luni, la sediul Ministerului Justiţiei, unde doi bărbaţi au aruncat vopsea roşie şi cuţite pe scările Ministerului Justiţiei.

De asemenea, aceştia au împrăştiat pe scări şi fotografii ale ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. În cele din urmă, autorii protestului au fost ridicaţi de poliţişti şi duşi la secţie.

Poliția anunță că a deschis dosar și că acesta va fi înaintat parchetului. Precizăm că protestatarii Rezist, între care Cristian Dide și Sandy Matei, au fost cei care au aruncat cu vopsea pe scări și au fost săltați de polițiști și duși la secție.

”Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost ridicate imagini surprinse de camerele de supraveghere. Au fost audiați martori, precum și persoanele implicate.

Urmează a fi sesizată unitatea de parchet competentă material și teritorial.”, anunță Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București.

Protestul a avut loc după crima comisă la Mediaş, judeţul Sibiu, de un bărbat eliberat în baza recursului compensatoriu. Agresorul, eliberat în mai 2018 din penitenciar, a lovit victima de unsprezece ori cu un cuţit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img