joi, 28 martie, 2024

POLITIA, IN ALERTA: MINOR DIN BACANI DAT DISPARUT

Distribuie:

Publicat:

Un minor, in varsta de 3 ani, a disparut din satul Baltateni, comuna Bacani,judetul Vaslui, in ziua de 4 februarie. Daca ii vedeti, apelati gratuit 112 pentru a anunta imediat Politia!

In ziua de 4 februarie, politistii au fost sesizati despre faptul ca Sebastian Pasarica, in varsta de 3 ani, din comuna Bacani, a plecat de la domiciliu si nu a revenit pana in prezent.

Copilul se afla la locuinta impreuna cu mama sa. Mama a observat ulterior lipsa minorului si l-a cautat  la rudele din localitatea de domiciliu. Dupa o perioada de timp a sesizat politistii Postului de Politie Bacani cu privire  la disparitia minorului.

Semnalmentele minorului: inaltime 0,90 m, parul negru tuns scurt, ochi caprui. In momentul disparitiei, minorul era imbracat cu o haina de culoare maro, pantaloni de culoare gri, iar in picioare purta incaltaminte sport in culorile negru si alb.

In prezent, pentru cautarile efectuate pe raza comunei Bacani sunt organizate echipe mixte formate din politisti, jandarmi si pompieri, sprijinite de cetateni din localitate.
 
Persoanele care pot furniza orice informatii despre copilul disparut sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img