vineri, 29 martie, 2024

Politist de la Sectia Husi, acuzat ca a agresat o tanara si ca a condus beat si fara permis. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Un adolescent in varsta de 26 de ani, ce promitea multe in cariera sa de politist, decade de la o zi la alta. Robert T. este cercetat in doua dosare penale. In primul este vorba despre agresarea unei tinere intr-o statie Petrom din municipiul Husi, iar in al doilea despre conducerea pe drumurile publice fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice.

 Robert T., un tanar ce promitea multe in cariera sa de politist, risca sa piarda tot ce a muncit pana acum, din cauza problemelor sale de comportament si a alcoolului. In seara zilei de 4 iunie, in timp ce se afla in afara orelor de serviciu, tanarul agent a agresat o tanara intr-o statie Petrom de pe raza municipiului Husi. Aceasta a sunat la numarul unic de urgenta 112, iar politistii ajunsi in zona au luat masurile necesare. Totodata, l-au testat pe agentul aflat in afara orelor de serviciu cu alcooltestul, fiindu-i suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile. Politistii huseni au deschis un dosar penal.

Pe 10 iunie, acelasi tanar Robert T., aflandu-se in afara orelor de serviciu, s-a urcat la volanul unui autoturism, desi avea permisul suspendat si se afla in stare de ebrietate. Fiind oprit de catre un echipaj rutier si supus testului cu alcooltestul, rezultatul a fost clar. A justificat ca s-a urcat la volan pentru a transporta la spital un tanar care se afla in stare de ebrietate avansata, spre coma alcoolica. Si de aceasta data s-a ales cu deschiderea unui dosar penal pentru conducere sub influenta alcoolului si conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu permisul de conducere suspendat

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img