vineri, 19 aprilie, 2024

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au depistat doi cetateni care au prezentat la controlul de frontiera documente false

Distribuie:

Publicat:

Duminica,6 decembrie , in jurul orei 01.00, in P.T.F.Albita/judetul Vaslui pe sensul de intrare in tara, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei, conducand un autoturism marca Opel, inmatriculat in R. Moldova, cetateanul moldovean Andrei B., in varsta de 24 de ani.

“Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care s-a constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document  autentic, fiind fals total.”a declarat Irina Mirica,purtator de cuvant din cadrul  S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, Andrei B. a declarat ca este posesorul respectivului permis de conducere, valabil pentru categoria B, din anul 2009 si ca nu are nu are cunostinta despre faptul ca acesta este fals.

Politistii de frontiera
efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.

*La sfarsitul saptamanii trecute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru un control de rutina, pe comunicatia Husi – Falciu, o autoutilitara marca Mercedes, inmatriculata in Bulgaria, condusa de cetateanul roman Marius P., in varsta de 27 de ani.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului si talonului de inspectie tehnica periodica prezentate la control, persoana si autoturismul au fost conduse in P.T.F. Albita unde s-a procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora s-a stabilit ca documentele in cauza nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, acestea fiind false.

In legatura cu cele constatate, tanarul a declarat ca nu are cunostinta despre neregularitatile semnalate.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infratiunilor de uz de fals si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul in alt stat si care nu are drept de circulatie in Romania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img