miercuri, 24 aprilie, 2024

Politistii vasluieni au retinut un barbat pentru infractiuni la regimul rutier

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii rutieri vasluieni au reținut un bărbat care a fost implicat într-un eveniment rutier zilele trecute, pe un drum public din municipiul Vaslui, conducând un autoturism, fără a deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

Joi, 18 martie, ora 19:30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, despre producerea unui eveniment rutier, în urma căruia nu au rezultat victime, pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Vaslui (suburbia Rediu).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au depistat și identificat un bărbat de 45 ani, din municipiul Vaslui, care ar fi condus autoturismul (VS) implicat în evenimentul rutier. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

Procedând la efectuarea de verificări, s-a stabilit că bărbatul depistat conducând autoturismul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 Vineri, 19 martie, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore. În cursul zilei de sambata, acesta a fost  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunere de emitere a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img