vineri, 29 martie, 2024

Pompierii vasluieni au intervenit in ultimele 24 de ore in 3 zone diferite ale judetului

Distribuie:

Publicat:

În ultimele 24 ore, pompierii vasluieni au intervenit pentru limitarea și lichidarea a trei incendii izbucnite la tot atâtea locuințe aflate în localitățile Știoborăni (comuna Solești), Bleșca (comuna Ivănești) și Muntenii de Jos (comuna Muntenii de Jos). În niciunul dintre cele trei incendii nu au existat persoane rănite ori intoxicate.
În cazul incendiului izbucnit în locuința din localitatea Știoborăni au ars aproximativ 90 metri acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o anexă gospodareasca și un adăpost pentru animale. Au fost salvate trei camere ale casei. 
În incendiul din localitatea Bleșca, incendiul a distrus aproximativ 40 metri pătrați acoperiș din tablă și o bucătărie de vară, restul locuinței fiind salvată. 
În urma incendiului izbucnit în locuința din localitatea Muntenii de Jos au ars aproximativ 80 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o anexă gospodărească și bunurile din două camere.
Cauza probabilă de izbucnire  a celor trei incendii este una comună pentru această perioadă, și anume coșurile de fum defecte  sau neizolate corespunzător față  de materialele combustibile din apropiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img