vineri, 29 martie, 2024

Postul de manager al Spitalului Judetean Vaslui scos din nou la concurs

Distribuie:

Publicat:

Mandatul de 3 ani al managerului actual de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, Ana Rinder, expira la mijlocul lunii aprilie, motiv pentru care Consiliul de Administratie al spitalului organizeaza un nou concurs pentru ocuparea postului.

Consiliu Judetean(CJ) Vaslui a semmat deja dispozitia prin care se aproba regulamentul de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea postului de manager al SJU Vaslui.

Canditatii trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a putea intra in cursa pentru post. Pe langa faptul ca trebuie sa cunoasca limba romana, scris si vorbit, ei trebuie sa fie absolventi al unei unitati medicale superioare, financiar ori juridic.

Cu o vechime de cel putin 2 ani, in posturi prevazute cu studii universitare de lunga durata, fara condamnari si apti din punct de vedere medical, candidatii trebuie sa fie obligatoriu si absolventi ai unor cursuri de perfectionare in managemant sau manangement sanitar, agreate de Ministerul Sanatatii. In cazul in care nu au urmat astfel de cursuri, ei trebuie sa fi absolvit un masterat sau un doctorat in managmentul sanitar , economic sau administrativ.

Anuntul privind organizarea concursului urmeaza sa fie publicat pe pagina de internet a institutiei pe portalul posturi.gov.ro, precum si pe pagina de internet al CJ Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img