vineri, 26 aprilie, 2024

Poveste de Murgeni : Tanar de 17 ani, prins la volan fara permis

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni efectueaza cercetari fata de un tanar din Murgeni, depistat pe drumurile publice ale judetului Vaslui, incalcand prevederile legale in vigoare.

In data de 16 martie , ora 13:15, politisti din cadrul Politiei Orasului Murgeni, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe raza orasului Murgeni, judetul Vaslui,  au depistat in trafic un autoturism inmatriculat in judetul Vaslui, al carui conducator auto nu s-a conformat la semnalele regulametare de oprire efectuate de catre politisti, continuandu-si deplasarea pe o distanta de aproximativ 1 kilometru, pana cand s-a reusit oprirea acestuia.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul era condus de un tanar de 17 ani, din Murgeni, acesta nefiind detinator de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de ”conducerea unui vehicul fara permis de conducere”, fapta  prevazuta si pedepsita de art. 335, alin. 1 din Codul Penal.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img