vineri, 29 martie, 2024

Povestea bizară a bărbatului care nu a mai făcut baie de 22 de ani. Ce s-a întâmplat după moartea fiului și a soției sale

Distribuie:

Publicat:

Dharamdev Ram are o poveste impresionantă de viață. Bărbatul în vârstă de 40 de ani nu s-a mai spălat de mai bine de 20 de ani și chiar se mândrește cu acest lucru. Bărbatul locuiește în satul Baikunthpur din districtul Gopalganj, India. Iată de ce a luat o astfel de decizie și ce s-a întâmplat acum mai mulți ani!

Indianul susține că nu a mai făcut baie de mai bine de 22 de ani. Indiferent de evenimentele la care a participat sau de locurile în care l-a dus viața, indianul și-a ținut promisiunea până la capăt și nu l-a atins nici măcar un strop de apă.

Povestea bărbatului care nu a mai făcut baie de 22 de ani

De asemenea, indianul a jurat că nu va mai face baie până în ziua în care abuzurile împotriva femeilor, disputele funciare și uciderea animalelor nevinovate vor înceta definitiv, conform Observator.ro.

Bărbatul a mărturisit că totul a îneput în ziua în care și-a dat seama că disputele legate de pământ, uciderea animalelor și abuzurile împotriva femeilor au început să devină tot mai numeroase.

De asemenea, bărbatul a afirmat că este complet sănătos și că nu se confruntă cu niciun fel de problemă de sănătate.

„În 1975 lucram într-o fabrică din Jagdal, Bengal, și m-am căsătorit în 1978. Duceam o viață absolut normală. Așa că, în căutarea unui răspuns, am devenit discipolul unui guru care m-a inspirat să urmez calea devotamentului și am început să meditez”, a povestit bărbatul.

Soția lui a murit în anul 2003

Ulterior, Dharamdev Ram a demisionat de la locul de muncă. Din cauza presiunilor pe care familia le-a pus asupra lui, bărbatul a decis să se întoarcă la serviciu, însă nu pentru foarte mult timp.

În momentul în care șeful lui a aflat că indianul a renunțat complet la băi și dușuri, l-a concediat. Soția bărbatului s-a stins din viață în anul 2003. Nici pe atunci, bărbatul nu a dorit să se apropie de apă.

Conform aceleiași surse, localnicii au confirmat pentru presa din India declarațiile bărbatului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img