vineri, 19 aprilie, 2024

Povestea ingrozitoare a barbatului care a spus ca un gandac a depus oua in urechea sa: “Am auzit cum moare in capul meu”

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Florida a spus ca a fost ingrozit cand a aflat ca un gandac i-a intrat in ureche si a depus oua.

Blake Collins, in varsta de 25 de ani, din Tallahassee, a declarat ca apartamentul in care a trait impreuna cu sotul sau a fost infestat cu gandaci.

"Se tarasc pe lenjerii, se tarasc pe salteaua noastra", a spus Collins.

Collins a spus ca a vazut creaturile care se tarasc din prizele de becuri si chiar au aparut in castronul cainelui sau. Isi reaminteste cum intr-o noapte a ramas sa culeaga creaturile de pe sotul sau, in timp ce dormea pentru a se recupera de la o interventie chirurgicala.

Cu toate acestea, Collins a aratat ca situatia s-a inrautatit saptamana trecuta, dupa ce un gandac i-a intrat in ureche. El a spus ca a simtit ca insecta se taraste in ureche devreme dimineata.

"In interiorul capului meu sapa in capul meu", isi aminteste el. "Am auzit picioarele inauntrul meu. Se simtea ca si cum cineva ar fi dat cu un betisor de ureche in capul meu si nu puteam face nimic ca sa-l opresc".

Collins a spus ca a mers la spital imediat, unde doctorul i-a turnat lidocaina in ureche, substanta care a ucis creatura. Doctorul a descoperit ca gandacul a depus oua in urechea tanarului.

"Am auzit ca moare in capul meu", spus Collins. "Cand a turnat lidocaina, l-am simtit plecand foarte repede, lovind si incercand sa-si sape drumul, si un strigat mic si apoi doua minute mai tarziu s-a oprit si a murit".

Barbatul le-a spus reporterilor ca se va ocupa de problemele de combatere a daunatorilor din apartamentul sau de cand acesta si sotul sau s-au mutat. El a spus ca a incercat sa remedieze situatia dupa ce a depus cereri de control a daunatorilor, dar nu s-a facut nimic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img