miercuri, 24 aprilie, 2024

Povestea socanta a batranei care sustine ca a fost amanta diavolului. Ai curaj s-o citesti?

Distribuie:

Publicat:

Un grup de turisti au gasit o batrana plina de sange printre ruinele unei case, in mijlocul unui camp din Irlanda. Tinerii povestesc ca femeia statea pe podea in genunchi, printre ramasitele tavanului cazut care ii acopereau rochia neagra, era plina de sange, ii lipseau unghiile, iar pe mana stanga avea doua inele de aur.

Privirea batranei parea pierduta si nu a raspuns la intrebarile lor de parca nici nu i-a auzit. Tinerii au luat femeia si au dus-o la cel mai apropiat spital. Pe drum, turistii spun ca batrana nu a incetat sa rosteasca niste cuvinte intr-o limba necunoscuta. Reagan, unul dintre turisti a apreciat ca dupa felul in care femeia vorbea parea ca spune o rugaciune sau un blestem.

Medicii care au consultat batrana au observat ca, pe langa dezorientarea si simptomele de dementa senila care erau evidente, femeia avea ochii anormal de infundati in orbite, mucoasa orala foarte uscata, tahicardie, insuficienta renala si pielea extrem de scorojita.

Pe patul de spital, batrana privea foarte atent o cruce atarnata pe perete si a spus in latina ”Isus din Nazaret, regele iudeilor”, dupa care a cazut intr-un somn adanc de trei zile.

Imediat ce femeia s-a trezit, medicii au ramas surprinsi de claritatea cu care acesta vorbea, a multumit tuturor ca i-a salvat viata si a intrebat de turistii care au gasit-o printre ruine. Intre timp, autoritatile au inceput o ancheta.

Femeia le-a spus politistilor ca se numeste Parlatrochka Karkovena si locuieste in apropierea locului unde a fost gasita. Cu toate acestea, batrana marturiseste ca practica magia neagra si s-a nascut in anul 1217 intr-un stat slav. Doi copii i-au fost ucisi de niste razboinici mongolezi din timpul domniei lui Genghis Khan (unul dintre cei mai mari cuceritori din toate timpurile din Asia care a domnit Imperiul Mongol intre anii 1206-1227) de asemeni, i-au luat averea si i-au ars casa, moment in care tanara mama a decis sa faca o vraja pentru a blestema destinul asasinilor.

Pentru succesul vrajei, Karkovena sustine ca si-a vandut sufletul diavolului si de atunci a devenit una din amantele lui si nu a mai lasat-o sa moara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img