miercuri, 24 aprilie, 2024

Povestea trista a unui baietel roman ramas singur printre straini, in Italia

Distribuie:

Publicat:

Micutul a ramas singur pe lume printre straini. Pustiul locuia cu mama si surioara lui in Manfredonia, un mic orasel din Italia. Maria Teresa Valente a povestit cum a ajuns sa afle povestea trista de viata a micutului roman. Totul s-a intamplat in sala de clasa, in timpul unei ore de curs.

Baiatul a ramas singur pe lume dupa ce mama si surioara lui au murit intr-un accident
"Acest coleg a spus cu voce tare ca e suparat pe Iisus pentru ca nu mai are tata de ceva vreme si pentru ca, anul trecut, mama si sora lui mai mica au murit intr-un tragic accident de masina. Si a spus ca se simte ravasit in interior si ca inima ii e sfasiata in bucati. Ii este asa de dor de mama, incat simte ca innebuneste. Si se roaga la Dumnezeu ca sa-i aduca mama si sora inapoi sau sa-l duca pe el cat mai repede la ele. In clasa, copiii au facut liniste totala. Si cei mai nazdravani s-au oprit din a-si trage de cozi colegele de banca, cei mai galagiosi au tacut. Cel mai timid din clasa s-a ridicat si l-a imbratisat. Copilul este roman si locuia cu familia lui intr-o zona rurala, in apropiere de Manfredonia. Mama sa lucra in agricultura, pe camp, dar celorlalti copii nu le pasa de el.

In ziua urmatoare, ei au pregatit un poster pentru micul lor prieten, cu o inima uriasa, cu un mesaj simplu, dar profund: Te iubim! Fiica mea plange, iar eu, de asemenea, sunt emotionata”, a scris Maria Teresa Valente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img