vineri, 29 martie, 2024

Povestea uluitoare a criminalului găsit vinovat după 12 ani. Bărbatul și-a ucis cele două fiice, în 2008, apoi a dispărut

Distribuie:

Publicat:

Timp de 12 ani, nimeni nu a mai auzit nimic de tatăl fetelor, ba chiar s-a crezut că este mort. Bărbatul a fost găsit vinovat de către judecătorii de abia după 12 ani. În tot acest timp, polițiștii nu au reușit să îl găsească pe bărbatul în vârstă de 65 de ani. Iată cum s-a întâmplat totul!

În realitate, cel care era răspunzător pentru crima care a îndolia o țară întreagă a pledat nevinovat în fața poliției. Bărbatul și-a împușcat mortal cele două fiice adolescente, iar motivul este halucinant.

Povestea criminalului găsit vinovat după 12 ani

Este vorba despre Yaser Said, în vârstă de 65 de ani. Bărbatul a fost condamnat pentru crimă capitală și condamnat la închisoare pe viață. El le-a ucis fără milă pe cele două fiice ale sale, aflate pe atunci la vârsta adolescenței.

Crima a avut loc în anul 2008, atunci când bărbatul le-a ucis pe copilele lui, Amina, în vârstă de 18 ani, și Sarah, în vârstă de 17 ani. Recent, criminalul a fost prins și arestat de către polițiști în Justin, Texas.

De-a lungul timpului, criminalul a fost plasat pe lista FBI a celor mai căutați zece fugari. Potrivit Observator.ro, bărbatul de 65 de ani a fost condamnat la închisoare pe viață fără eliberare condiționată.

De ce și-a ucis bărbatul fiicele

De altfel, bărbatul este un fost șofer de taxi. Le-ar fi ucis pe cele două adolescente, deoarece acestea începuseră să iasă la întâlniri, iar tatăl lor nu a fost de acord cu acest lucru. Le interzicea fiicelor sale să iasă în oraș.

"Nici nu le-a lăsat pe aceste fete să meargă la un film. Nu le-a lăsat să iasă afară", a declarat un procuror, potrivit aceleiași surse.

Una dintre cele două fiice ale sale a fost bătută cu bestialitate de către el, deoarece ”a îndrăznit” să aibă o întâlnire cu un non-musulman. Fetele au fost găsite moarte într-un taxi în fața unui motel din Irving.

Mama fetelor, Patricia Owens, este în continuare îngenuncheată de durere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img