miercuri, 24 aprilie, 2024

Poza zilei la Husi : Groapa in DN24B- autoritatile dorm, in timp ce conducatorii auto isi distrug cauciucurile

Distribuie:

Publicat:

 

Un crater a aparut in urma cu cateva zile pe segmentul care face parte din Drumul National 24 B, pe Strada Alexandru Ioan Cuza, in fata Cabinetului Veterinar PUCU VET din municipiul Husi .

O lucrare de mantuiala marca AQUAVAS le da batai de cap miilor de autoturisme care trec prin zona . Am discutat in aceasta dimineata cu un patron de vulcanizare care ne-a confirmat faptul ca doar astazi doua autoturisme au avut nevoie de asistenta deoarece au facut pana, dupa ce au luat in plin craterul din sosea .

Ba mai mult, tot in aceasta dimineata, o persoana in varsta cu baston care a trecut necorespunzator strada, nu a vazut groapa din sosea si s-a ranit la un picior . In tot acest timp, cei care ar trebui sa circule pe Drumul National și sa verifice starea drumului sunt in birourile lor calduroase si asteapta liniștiți sa vina ziua de salariu .

La nivelul municipiului Husi, gropile din asfalt ramase in urma lucrarilor marca AQUAVAS sunt legendare . Nu exista strada modernizata pe care AQUAVAS sa nu fi intervenit.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img