vineri, 29 martie, 2024

Prefectura Vaslui, condusa de catre un fiu al PSD. Acesta are ordine stricte sa protejeze baronii locali

Distribuie:

Publicat:

Partidul Social Democrat Vaslui si-a atins scopul final. Dumitru Buzatu, presedintele CJ VASLUI, si-a pus un om de incredere la prefectura, acesta avand ordine stricte, de la persoanele care l-au facut mare, sa protejeze cu orice pret baronii locali si pe cei care finanteaza PSD. Ei nu se tem ca actualul prefect va proceda precum Daniel Olteanu, fostul prefect, care l-a “sapat”, cu documente si informatii din prefectura, pe fostul senator Dan Marian, cel care l-a si ajutat de altfel sa ajunga pe acea functie.

Noul prefect se numeste Eduard Popica, are 33 de ani, si este sotul fiicei lui FARMAZON, supranumit si “regele asfaltului vasluian”. Pana in acest moment, acest baietas a demonstrat ca, prin slujirea necontenita a partidului, poti ajunge om mare. Pas cu pas, de la munca de partid, actualul prefect Eduard Popica a fost propulsat in functii publice. In anul 2013, actualul prefect a fost angajat consilier juridic in cadrul CJ VASLUI. Pana la a obtine postul, Popica a fost administrator al unei firme care detinea un post de radio si efectua diferite misiuni pentru partid. Un an mai tarziu, in 2014, la instalarea noului prefect, Andrei Puica (PSD), tanarul Eduard Popica este numit directorul Cancelariei Prefectului, functie pe care o detine pana in 2016, atunci cand Andrei Puica este schimbat cu Daniel Olteanu, cel din urma fiind numit prefect al judetului Vaslui.

In acelasi an, pentru calitatile sale desavarsite de slujitor loial al PSD, Eduar Popica este pozitionat la alegerile locale din 2016 pe un post de consilier judetean, pe un post mai eligibil decat liderul PSD VASLUI, in speta Dumitru Buzatu.

Membru activ in PSD, Eduard Popica are relatii stranse cu „ELITA“ PSD din Vaslui. I-a botezat copilul fiului presedintelui CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, iar in luna iunie a anului 2016, s-a casatorit cu fiica omului de afaceri Emil Savin si a fost cununat de deputatul Adrian Solomon. Tot Solomon este si nasul de botez al copilului sotilor Popica.

In anul 2006, Eduard Popica, actual prefect al judetului Vaslui, a provocat un accident grav, in urma caruia trei membri ai unei familii au fost grav raniti. Dupa sase ani de procese, in decembrie 2012, Eduard Popica a gasit vinovat de Tribunalul Neamt pentru savarsirea de infractiuni de vatamare corporala. Din fericire pentru el, a scapat doar cu o amenda penala, in valoare de 7.000 de lei.

Numele lui Eduard Popica, actual prefect de Vaslui, a aparut si intr-un alt dosar cu acuzatii extrem de grave, de trafic de droguri de mare risc (cocaina), in care au fost arestati un jandarm si un interlop din Vaslui. Cei doi au fost prinsi in 2013 de procurorii de la Crima Organizata din Iasi, dupa ce au ridicat un colet cu jumatate de kilogram de cocaina, expediat din Costa Rica. Eduard Popica a fost martor in acel dosar.

Pe 15 mai 2017, Popica si-a anuntat demisia din CJ Vaslui, dupa ce a promovat concursul organizat de Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, institutie aflata in subordinea CJ Vaslui, pentru ocuparea unui post de consilier asistent in cadrul Serviciului de Monitorizare si Management de Caz pentru Copii in Asistenta Maternala si Asistenti Maternali.

Eduard Popica este recunoscut in Vaslui ca fiind un tanar care epateaza prin opulenta, vacante exotice si produse de lux.

Deputatul PSD Adrian Solomon, care este nasul lui Eduard Popica, sustine ca acesta este ”un tanar de viitor” si va fi ”cel mai bun prefect pe care l-a avut judetul Vaslui din 2004 incoace”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img