joi, 25 aprilie, 2024

PREFECTURA VASLUI: Protectia civila, in sarbatoare!

Distribuie:

Publicat:

“Aniversam astazi 84 de ani de la infiintarea protectiei civile in Romania.

Despre protectia civila in judetul Vaslui vorbim din data de 17 februarie 1968, cand se infiinteaza Statul major de aparare locala antiaeriana, iar printre primele misiuni de interventie in sprijinul populatiei a fost cea imediat dupa cutremurul devastator din 4 martie 1977.

La cei 49 de ani de existenta, Protectia civila Vaslui reprezinta o structura de baza, cu un rol decisiv in crearea unui cadru de liniste si siguranta pentru comunitate.

In ultimii ani remacam o dinamizare in activitatea de protectie civila, rezultand o crestere a gradului de siguranta a vasluienilor.

Eforturile voastre merita rasplatite cu recunostinta noastra, pentru interventiile prompte si profesioniste de care dati dovada, indiferent de ora, cand accidentele, incendiile, catastrofele si alte situatii de urgenta ne iau prin surprindere.

Siguranta noastra, a vasluienilor, depinde de arma dumneavoastra.

La ceas aniversar, urez intregului personal al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta sincere urari de sanatate si putere de munca

Din partea Institutiei Prefectului-judetul Vaslui aveti aleasa consideratie pentru eforturile pe care le faceti de a apara si salva vietile noastre, chiar si cu pretul vietilor voastre”

-Isabel BOGDAN, prefectul judetului Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img