vineri, 19 aprilie, 2024

Premiera celei mai interesante productii cinematografice romanesti, in care joaca marii actori ieseni, va fi lansata si in judetul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Sambata, 22 octombrie, de la ora 20:00, invitam publicul vasluian la comedie! Cel mai recent film al lui Igor Cobileanski vine la voi in oras, cu tot cu o parte din echipa! Sambata seara, pe scena vor urca actorii Ion Sapdaru si Daniel Busuioc.

Afacerea EST, lungmetrajul semnat de Igor Cobileanski, se lanseaza in cinematografe printr-un turneu de premiere regionale cu incepere la Iasi in 17 octombrie. In aceasta productie cinematografica deosebit de interesanta, joaca trei mari actori ai Teatrului National “Vasile Alecsandri” (TNI) din Iasi, si anume, Ion Sapdaru, Constantin Puscasu si Daniel Busuioc.

PONT: urmariti programul TVR Iasi, pentru ca acolo se organizeaza concursuri cu premii constand in invitatii la film!

Afacerea Est spune povestea unei prietenii dintre doi moldoveni, Marian (Constantin Puscasu), un intelectual de provincie, si Petro (Ion Sapdaru), un oportunist plin de idei. Cei doi se avanta intr-o calatorie nebuneasca in cautarea banilor necesari pentru a-si indeplini visurile: Marian vrea sa se casatoreasca cu Veronica (Anne Marie Chertic), in timp ce Petro isi doreste o macara pe care s-o inchirieze. Ei decid sa devina parteneri de afaceri si incep sa lucreze la un plan: sa vanda un vagon de potcoave. Planurile li se dau peste cap, dar cu toate acestea Marian si Petro nu isi pierd optimismul si incearca alte metode de a se capatui. Ambitia lui Cobileanski a fost sa descopere in teatrele de ambele parti ale Prutului cei mai valorosi actori, cu sau fara experienta in film, dar care sa creeze acest umor de limbaj. Ion Sapdaru este cunoscut pentru rolurile din California Dreamin (endless), S-a Furat Mireasa sau Dupa Dealuri, in timp ce Constantin Puscasu a cochetat cu cinematografia mai degraba in filme straine filmate la noi cum ar fi Warewolf: The Beast Among Us; cei doi protagonisti sunt colegi de scena la Teatrul National din Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img